Portal del Centenari: “la Prospe” comença a celebrar un segle de vida

portada-3-704x1024

La Comissió del Centenari porta treballant des de l’octubre de 2016, però el passat dissabte 1 de desembre es va donar la sortida a tota una munió d’actes que s’estan preparant per al 2019.

Els actes,amb títol Portal del Centenari començarem a la plaça Prosperitat amb una cercavila (o n’hauríem de dir “cercabarri”?), molt ben acompanyats per la Txaranga de la Prospe, que està en un estat de forma excepcional. Es va aprofitar el recorregut per repartir una octavilla que animava el veïnat a participar en la celebració.

També es van fer aturades per explicar, en passar per la Ideal Plàstica Flor, per l’edifici de Telefònica, a prop de Casal de Joves i per la part de darrere de l’espai “reservat” com a piscina del carrer Molí, aquestes quatre grans reivindicacions pendents. El Centenari mira i ha fet recerca sobre les arrels, però sempre mirant cap al futur!

Després va arribar l’apoteosi final amb el Combo del barri actuant a la plaça Ángel Pestaña, on es va presentar el calendari 2019 que ha preparat la Comissió del Centenari i que, en 14 pàgines, recull imatges de la història del barri, acompanyades d’un text explicatiu. El podeu trobar per 6 euros a diferents punts de distribució. Gresca, bon rotllo, marxa, molta marxa i barri, molt barri!

Comissió del Centenari de Prosperitat